U kent vast wel het spreekwoord,

     Bent U niet tevreden vertel het ons,
     Bent U wel tevreden vertel het anderen!

Dit is precies wat wij graag willen en dat heeft mij er toe gebracht deze bon uit te geven.

U schenkt een bon aan een vriendin die als ontvanger bij haar eerste bezoek 15% korting ontvangt op de behandeling en de aanschaf van producten.

U krijgt als schenker, nadat de bon geïncasseerd is, 10% korting op uw volgende behandeling en aanschaf van producten.

Als u dit een aardige actie vindt krijgt u bij uw bezoek een mooi verpakte Vriendinnebon.

Maar mocht u er tussentijds een willen hebben is één telefoontje voldoende en kunt u een bon afhalen aan de schoonheidssalon.
       Introductie aanbieding

De introductie aanbieding is een complete gezichtsbehandeling waarbij u eenmalig voor een lage prijs kennis kunt maken met de werkwijze in mijn salon en de producten van Alcina en Chi.

Tijdens deze behandeling kunt u het volgende verwachten: reinigen van de huid, een peeling, epileren, massage met essentiele olieen, een masker en een dag of nachtverzorging.

Standaard tijdens de behandeling is een handverzorging. Deze bestaat uit: een paraffinepakking of een handmassage met een verzorgende handcreme.

Deze behandeling die normaal € 64,50 kost als aanbieding slechts € 49,50 !

Mocht u interesse hebben kunt u mij bereiken op:
telefoonnr. 0183-627265 of via e-mail

          infosalon@dingenadonk.nl
ACTIE !
Introductie Aanbieding
Een schoonheidsbehandeling en een verzorg- advies voor thuis  is niet voldoende om uw huid een beter toekomst te bieden. De thuis- verzorging is een essentieel onderdeel van een goede huidverzorging.

Het beste resultaat wordt bereikt als de thuisverzorging met dezelfde producten word gedaan als ik zelf in de salon gebruik en vervolgens adviseer voor de thuis.

Ik zou graag een concept willen voorstellen waarbij mijn klanten producten kunnen aanschaffen met klanten korting. De korting is gekoppeld aan behandelingen en lopen op als er meer behandelingen worden gegeven.

Deze korting begint bij 10% en loopt op tot maximaal 25%.
Producten van uw schoonheidssppecialiste

Niet duurder - wel beter