Mijn naam is Sandra Gentenaar in ik ben gediplomeerd Provoet pedicure. Na een paar jaar actief als pedicure in Arnhem te hebben gewerkt, heb ik in augustus 2009 mijn praktijk in Gorinchem geopend. Ik sta geregistreerd bij Provoet en het KRP (Kwaliteits Register Pedicures) en mag diabetici en reumapatiënten behandelen. Sinds maart 2015 is mijn praktijk op een nieuwe, zeer mooie, locatie gevestigd;

    Dr. van Stratenweg 6.

kunt u bij mij terecht voor nagel correcties. Deze gel nagels zijn echt een uitkomst voor mensen met hele lelijke nagels; schimmelnagels, stootnagels etc.

Hallo! Ik ben Louise Fynes.
Na jarenlange ervaring met sport en gezondheid heb ik in januari 2013 mijn bedrijf Fynesfitness opgericht. Fynesfitness verzorgt personal training, mental coaching en sport- en wellness-massages. Binnen Lady’s Sport verzorg ik  verschillende groepslessen. Naast mijn werk binnen Fynesfitness geef ik bootcamp-lessen bij het Caribabad in Gorinchem en ben ik gediplomeerd masseuse en mindfulness coach bij Praktijk Fynes.

Praktijk Fynes is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (NGS) en Stichting Pitjit Nederland.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontvangen in mijn nieuwe praktijk!
We hebben hier een prachtige ruimte en op deze locatie zoeken we nog 1 collega om het “aanbod” te vergroten. Mocht u interesse hebben voor de huur (16 m2)van deze ruimte, kunt u contact met mij opnemen via deze site.
Pand
Wachtruimte